Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.9/10

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    10.0
  • Wyposażenie
    10.0
  • Czystość
    10.0
  • Obsługa
    10.0
  • Cena / Jakość
    9.4

Pozostałe oceny

10.0
Anna Dzielska, 19-08-2011

Dla nas rewelacja. Jak na proponowaną jakość cena niska (55os plus klimatyczne). Pokój średniej wielkości ale w pełni wyposażony (tv, lodówka, czajnik elektryczny, w obiekcie aneks kuchenny, w którym można przygotować śniadanie lub podgrzać coś dla dziecka. Duży plus za porządne łóżeczko turystyczne dla dziecka bez dodatkowej opłaty. Własciciele sympatyczni, do plaży 2 minuty (po drodze niezła smażalnia), dom położony w centrum ale nie przy głównej ulicy więc cicho i spokojnie. na terenie posesji parking ale miejsca do parkowania kiepskie i ciasne, wyłącznie dla dobrych kierowców;) Ale dobrze, że są. w pobliżu (jakieś 50m) sklep monopolowy i cukiernia z przepysznymi i niedrogimi ciastami. Byliśmy w Jastarni juz 7 razy i pokoje u Franka zdecydowanie były najlepsze z dotychczasowych \"kwater\". Polecam.

9.8
Joanna Kowalczykiewicz, 23-07-2014

Właśnie jadę tam trzeci raz:) Dla mnie super. Blisko morza, czysto, wygodnie. Bardzo miła atmosfera, fajni ludzie. Jak Jastarnia to tylko u Pani Ani. Polecam:)

10.0
Maria Skrzypczak, 14-08-2014

Podzielam opinie poprzedników, byłyśmy tam lipcu, czysto, przytulnie, miła atmosfera, blisko plaży i blisko centrum, a jednocześnie spokojnie, ceny przystępne, polecam serdecznie.

9.6
Monika Wilk, 02-09-2015

Parę dni temu wróciliśmy z Jastarni. Pokój piękny, klimatyczny, gustownie urządzony. Oddzielne wejście było dodatkowym atutem. W pokoju wszystkie niezbędne sprzęty, a oprócz tego kocyk, parawan i leżak na plaże, super:) Obsługa też świetna, bez problemu jak coś było nam potrzeba od razu się nami zajmowano:) W pokoju mieliśmy łóżeczko turystyczne, więc nie było potrzeby brać swojego. Nasza córeczka bardzo zadowolona (1, 5 roku), mogła prawie cały czas biegać po podwórku. Pokoje u Franka - uważam że to był strzał w 10! Do plaży 4 minuty, do centrum kilka kroków:) Polecam z ręką na sercu:)

9.8
Marek Krupski, 12-09-2015

Bardzo polecam pokoje., są bardzo przyjemne, czyste, zaopatrzone we wszystko co niezbędne.Do tego podwórko z ławeczkami, stolikiem oraz parking. Marek z Lublina

10.0
Magda Kokosza , 22-07-2016

Witam bardzo polecam kwatery u Franka, czysto, fajne wyposażenie, bliziutko do morza 5min.piechotką, miła obsługa i cena standardowa

10.0
Bożena, 28-07-2016

Polecam pokoje jest miło czysto pokoje zaopatrzone we wszystko co niezbędne. Do każdego pokoju osobne wejście blisko do morza 5minut pieszo i do centrum. Jastarnia tylko u P.Ani.☺

10.0
Ewelina Kin, 04-08-2016

Polecam! Miła obsługa, pokój czysty, przytulny, z niezbędnym wyposażeniem, a głównym atutem jest położenie! Bardzo blisko, zarówno do morza jak i do głównej ulicy. Super!

9.8
Łukasz , 07-07-2019

Polecam to miejsce wszedzie blisko, na plaże i do samego centrum kilka kroków. Pokój, ogólnie cały dom bardzo czysto i spokojnie, dzwońcie i rezerwujcie:)

Pogoda

Pogoda Jastarnia na dziś: 01-12-2020

pogoda
Noc: 23:00 - 05:00 Temperatura: 0 2 °C
pogoda
Rano: 05:00 - 11:00 Temperatura: 0 1 °C
pogoda
Dzień: 11:00 - 17:00 Temperatura: 0 3 °C
pogoda
Wieczór: 17:00 - 23:00 Temperatura: 0 3 °C